Slider

Ka filluar seanca për rastin “Monstra”

Ka filluar seanca për rastin “Monstra”. Gjykatësit janë duke dhënë shpjegime, ndërsa pritet që të japin edhe verdiktin final mbi lëndën “Monstra”.
Kujtojmë se prokurorja e lëndës Fatime Fetai ka kërkuar dënim maksimal për të akuzuarit, gjegjësisht për Alil Demirin dhe Afrim Afrim Ismailoviqin që janë në arrati si dhe për Agim Ismaioloviqin ka kërkuar burg të përjetshëm, për Fejzi Azirin 15 vite burg, për Haki Azirin 9-10 vite burg, ndërsa vetëm për Sami Lutën lirim nga akuza.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button