Showbiz

Këshilla që Leze Qena i kishte dhënë aktorit të njohur: Ban seks sa ma shumë se qajo mbet

Aktori Ilir Prapashtica ishte i ftuar në rubrikën “#welove” në emisionin “#Gjesi”.

Ai pos tjerash ka ndarë momente interesante me aktoren e ndjerë Leze Qena, me të cilën kishin bashkëpunim të afërt në serialin e famshëm, “Familja moderne”.

Duke folur për të, ai tregoj një këshillë që i kishte dhënë dhe që kishte të bëjë me seksin.

Deklaratën mund ta dëgjoni në videon më poshtë.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1152543881850438&ref=external

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button