Kuriozitete

Këto janë rreziqet shëndetësore që iu kanosen nga dhimbja e kokës

Një e treta e njerëzve që vuajnë nga migrena përjetojnë shtrembërim dhe mjegullim të shikimit por edhe mpirje të fytyrës dhe duarve.

Dhimbjet e migrenës janë të forta dhe përcëlluese sa duket sikur nuk mbarojnë kurrë.

Sikur të mos mjaftonte kjo, migrena duket se është shkaktare e një sërë sëmundjesh të tjera, transmeton lajmi.net.

Ishemia Dhe Migrena

Një e treta e njerëzve që vuajnë nga migrena përjetojnë shtrembërim dhe mjegullim të shikimit por edhe mpirje të fytyrës dhe duarve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button