Slider

Konstatohet dorëheqja e Zoran Zaevit

Sot në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, kryeparlamentari Talat Xhaferi e konstatoi dorëheqjen e Zoran Zaevit, shkruan TV21. Konstatimin e dorëheqjes së Zoran Zaevit, deputetët e pritën me duartrokitje. Me konstatimin e dorëheqjes së Zaevit, njëjtë në dorëheqje është edhe i gjithë kabineti i tij, me çka tani fillon edhe afati kushtetues për zgjedhjen e Qeverisë së re.

Zoran Zaev dorëheqjen e tij si kryetar i partisë (LSDM) dhe kryeministër i Maqedonisë së Veriut e dorëzoi si pasoj e rezultatit të keq në zgjedhjet lokale. Me dorëheqjen e Zaevit si i pari i LSDM-së, në vend të tij u zgjodh Dimitar Kovaçevski./tv21.tv

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button