KosovëLajme

Kosovari e fut viçin në shtëpi, kjo është arsyeja

Jemi mësuar që brenda në shtëpi të mbahen kafshët si maca dhe qeni. Por, një kosovar në shtëpi e ka futur një viç.

Në një postimin që e ka bërë në grupin “Maniakë të Kafshëve”, ai ka thënë se këtë javë do ta mbaj brenda në shtëpi të voglin e lopës pasi është ftohtë.

“Ton kit jav duhet me majt mrena se gjynah ftoft”, ka shkruar ai në postimin e tij.

Gjesti i tij është lavdëruar në komente.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button