Slider

Kreu i Kshz-së: Edhe Strasburgu do të vendos në dobi të Gruevskit

Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Aleksandar Dashtevski, është pyetur nga REL se a ndjen përgjegjësi për arritjen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski, për faktin se duke qenë kryetar i Komisionit për Mbrojtje nga Diskriminimi, ai ka qenë njëri ndër ata që ka dhënë nënshkrim për azilin e Gruevskit në Hungari. Dashtevski u përgjigj se kur të përfundoj kjo çështje në Strasburg, edhe ata do të vendosin në dobi të ish-kryeministrit të arratisur.

“Askush nuk po e diskuton vendimin, duhet ta shohim nëse vendimi është në rregull ose jo. Mendoj se ky vendim do të përfundoj në Strasburg dhe atje do të vendoset njëjtë siç ka vendosur Komisioni”, deklaroi Aleksandar Dashtevski. /SHENJA/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button