KosovëLajme

Kurti i pafuqishëm për të përcaktuar kur duhet të fillojë dialogu

Gazetari kosovar, Bekim Kabashi, ka komentuar zhvillimet e fundit në vend.

Si pjesë e dokumentarit “Expose”, Kabashi deklaroi se Albin Kurti, është i pafuqishëm për ta përcaktuar se kur duhet të fillojë dialogu.

“Nuk mendoj që z. Kurti do ta përcaktoj prioritetin e Dialogut, pasi që dihet se Kosova por edhe Rajoni varet nga faktori ndërkombëtar, pasi që i gjithë rajoni është në process të integrimit evropian dhe ky është në interest të tyre.

Sigurisht edhe presioni i faktorit ndërkombëtar do të jetë i madh në këtë rast edhe ndaj Qeverisë Kurti”, tha Kabashi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button