Slider

LSDM po përgatitet për zgjedhje të drejtpërdrejta për një udhëheqës të ri

Kreu i LSDM-së Zoran Zaev njoftoi sonte se ai azhurnoi anëtarësimin e tij në parti në pritje të zgjedhjes së një lideri të partisë në zgjedhjet e drejtpërdrejta brenda partisë, më 21 mars, që është, thotë ai, një udhëheqje dhe shembull për t’u ndjekur kur bëhet fjalë për demokracinë.

“Sot unë azhurnova anëtarësimin tim në LSDM përmes sistemit të ri, i cili lejon regjistrimin aktiv. Këto ditë, vullnetarët dhe aktivistët e LSDM në të gjithë vendin do të kenë qasje në secilin anëtar, jashtë linje ose në internet, në mënyrë që të azhurnojnë anëtarësimin e partisë. “Më 21 mars, anëtarët e LSDM do të zgjedhin një udhëheqës partie në zgjedhjet e drejtpërdrejta brenda partisë, e cila është një udhëheqje dhe një shembull që duhet ndjekur kur bëhet fjalë për demokracinë maqedonase,” shkroi Zaev në Facebook.

LSDM është, shton ai, partia e parë ku çdo anëtar ka të drejtë të zgjedhë kreun e tij në zgjedhje të drejtpërdrejta. Unë u bëj thirrje të gjithë anëtarëve të LSDM-së që të azhurnojnë anëtarësimin e tyre, në organizata komunale ose në internet dhe së bashku për të realizuar këtë procedurë progresive brenda-partiake.

Unë gjithashtu u bëj thirrje të gjithë mbështetësve të konceptit që e çon vendin përpara të cilët kanë dëshirë të kontribojnë në zhvillim për të shprehur interesin për anëtarësim. “LSDM fiton dhe LSDM ndryshon, përmirësohet, për t’u shërbyer më mirë qytetarëve”, shkruajti në Facebook statusi i Kryeministrit dhe udhëheqësit të LSDM, Zoran Zaev.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button