Slider

‘Maqedonia në BE vetëm nëse bashkohet me Bullgarinë ose bëhet një provincë shqiptare’ (VIDEO)

Ka të ardhme, unë kam biseduar me më shumë politikanë në Shkup. Ju kam thënë se ata kanë dy alternative. Njëra është që pas 20 viteve ti bashkangjiten Shqipërisë dhe të bëhen provincë shqiptare, kurse tjetra është integrimi evropian, normalishtë në kornizat e një shteti bullgar. Kështu është shprehur Zëvendëskryeministri bullgar, Krasimir Karakacanov.

Zëvendës Kryeministri dhe Ministri i Mbrojtjes i Bullgarisë, Krasimir Karakachanov, këtë deklaratë e kanë thënë koë më parë, duke iu përgjigjur pyetjes së një gazetari se cili është kushti që Maqedonia të bëhet pjesë e familjes evropiane.

Ai zbuloi se Maqedonia do të ishte pjesë e BE-së vetëm nëse ajo bëhej një provincë shqiptare ose nëse bashkohej me Bullgarinë. (INA)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button