KosovëLajme

Masat e reja: Gastronomisë dhe qendrat tregtare do të mbyllen për 12 ditë, diskutohet edhe ora policore

Nga java e ardhshme pritet që të ketë mbyllje totale për 12 ditë të gastronomisë dhe qendrave tregtare

Në takimin që ministri Arben Vitia ka pasur me kryetarin e Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës, Petrit Kllokoqi është diskutuar edhe ora policore.

“Gastronomia dhe qendra tregtare do të mbyllen për 12 ditë duke filluar nga java e ardhshme, teksa është diskutuar edhe ora policore por që nuk është marrë ende ndonjë vendim”, tha Kllokoqi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button