Slider

MASAT E REJA NUK PARASHIKOJNË MBYLLJEN E KUFIJVE

Kryeministri Zoran Zaev u pyet edhe në lidhje nëse me këto masa përfshihet edhe mbyllja e kufijve.

Ai tha se virusi është i shpërndarë pothuajse në mënyrë të njëjtë në të gjitha vendet e rajonit, dhe se nuk ka efekt që të mbyllen ato.

“Nuk ka masa për bllokimin e kufijve. Posaçërisht me mbylljen e objekteve hotelerik, nuk ka kuptim. Pra nuk ka vendim për mbylljen e kufijve”, ka thënë kryeministri Zoran Zaev, raporton SHENJA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button