Slider

Mbi 30 autobusë nga Serbia për votime në Kosovë

Më shumë se 30 autobusë kanë ardhur nga Serbia që bartnin njerëz të cilët konsiderohen persona të zhvendosur në Kosovë.

Lajmin e ka bërë të ditur gazetari Besnik Tahiri, i cili po raporton vazhdimisht nga veriu i Mitrovicës.

Nga terreni, ai raporton se disa nga autobusët janë ndalë në Leposaviq dhe Zveçan ndërkaq dy të tjerë në komunën e Mitrovicës./klankosova

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button