Slider

Më 20 prill do të kemi edhe nga 60 të vdekur në ditë, thotë Nikolla Panovski

Profesor Dr. Nikolla Panovski në një intervistë për Televizionin Site ka thënë se më 20 prill pritet që numri i vdekshmërisë të shkon deri 60 në ditë, përcjell zhurnal.mk

Sipas tij, ky numër do të vjen nga numri madh i të infektuarve, të hospitalizuarëve, që ka tani Maqedonia e Veriut.

Dr. Panovski thotë se persona në moshë 30 deri 40 vjet, më së paku respektojnë masat, dhe se shumica e tyre janë të infektuar me vetëdije, transmeton Zhurnal.mk

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button