MaqedoniSlider

Më shumë se 68,000 njerëz në Maqedoni e kanë mundur koronavirusin

Mbi 68,000 njerëz në Maqedoni mundën koronavirusin, përcjell FLAKA.

Numri i pacientëve të rikuperuar është 68,695, njoftoi sot Ministria e Shëndetësisë.

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuara me koronavirus në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 87,590, numri i vdekjeve është 2,657, dhe numri i rasteve aktive është 16,238.

Në 24 orët e fundit janë kryer 2543 teste dhe janë regjistruar 477 raste të reja me Kovid-19 në, ndërsa betetjën e kanë humbur 10 persona. FLAKA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button