Slider

Ministri Venko Filipçe alarmon: Gjendja në spitale është shumë serioze

Ministri i shëndetsisë, Venko Filipçe njoftoi se në koordinimin e regullt me drejtorët e klinikave është konstatuar se gjendja në spitale është shumë serioze.

Pas kësaj ai porositi qytetarët që ti respektojnë rekomandimet me qëllim të ndihmojnë sistemit shëndetsorë që të rimëkëmbet dhe të mund të menaxhojmë këtë problematikë.

” Në mëngjes pata koordimin të rregullt me drejtorët e Klinikave me të cilët biseduam rreth gjendjes së pacientëve të hospitalizuar me Kovid, kapacitetet spitalore, terapitë… Sistemi shëndetsorë përçdoditë po menaxhohet, po sigurohen shtretër të rinjë, personelëi mjekësorë tërësisht është mobilizu por gjendja në spitale është serioze. për atë është e rëndësishme që qytetarët tu përmbahen rekomandimeve që tu dalim në ndihmë personelëit mjekësorë që të mbetet i qëndrueshëm në luftën me Kovid pandeminë, tha ministri Venko Filipçe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button