Slider

Monstra/ Fatime Fetai kërkon dënim për pesë të akuzuar, ja emrat

Sipas Fetait, Alil Demiri, Afrim Ismailoviq dhe Agim Ismailoviq janë autorët e vrasjes së pesëfishtë, ndërsa Haki Aizri sipas saj u ka ndihmuar. Fejzi Aziri është i akuzuar se u ka ndihmuar atyre që të ikin.

“Fejzi Aziri e ka ditur se kanë kryer vrasje, terrorizëm, por edhe përkundër kësaj ai u ka organizuar që të ikin nga Maqedonia në Kosovë”, tha Fetai.

Për të akuzuarin Sami Luta, prokurorja Fetai tha se aktakuza është tërhjekur ngase nuk ka prova./tetovasot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button