Slider

MONSTRA/ Fatime Fetai: Të akuzuarit, të arrestohen menjëherë (Video)

Pas shpalljes së dënimit me burg të përjetshëm të Halil Demirit, Agim dhe Afrim Ismailoviqit, për rastin “Monstra”, si dhe dënimit me 15 vite për Fejzi Hazirin dhe 9 vite për Haki Hazirin, fjalën e ka marrë prokurorja Fatime Fetai.
Siç raporton gazeta Lajm, Fetai ka thënë se të akuzuarit morën dënimin e merituar dhe ka kërkuar që menjëherë të arrestohen,për shkak të rrezikut për të ikur.

https://fb.watch/3QACcxoOE3/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button