KosovëLajme

“Mos ia jep shpejtë, a po të djeg”

Kryeministri Albin Kurti, është vaksinuar i pari në vend me vaksinën kundër Covid-19.

Në prani të ekipit mjekësor dhe mediave, Kurti ka marrë vaksinën në sallën “1 Tetori” në Prishtinë.

E nga gazetarët, ai është ngacmuar gjatë procesit të marrjes së vaksinës.

“Mos ia jep shpejtë, kadale”, “A po të djeg“, janë disa prej tyre që u dëgjuan. Mirëpo Kurti i mori që gjitha me sportivitet, teksa edhe qeshi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button