Slider

Naser Zyberi edhe zyrtarisht Avokat i Popullit

Tashmë Avokat i Popullit, Naser Ziberi dha deklaratë solemne para kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi.

Pas takimit me Xhaferin Ziberi u pyet nga gazetarët nëse detyra e re që ka marrë është kompensim për pоstin kryeministër. Naser Ziberi tha se angazhimi i tij i deritanishëm dhe njohuritë si jurist, janë garancion se këtë funksion të rëndësishëm për qytetarët do ta ushtojë si duhet. Nuk është as kompensim as dhuratë, deklaroi Ziberi, transmeton TV21.

Ziberi u zgjodh ombudsman në seancën e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 25 janar të këtij viti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button