Slider

Ndërroi jetë shqiptari ortodoks, profesori Branisllav Sinadinovski

Gjergj Pranga (Branislav Sinadinovski) është shqiptari i dytë ortodoks i Rekës, që e theu heshtjen dhe iu kthye rrënjëve të veta shqiptare. Unë jam shqiptar, tha ! Edhepse u përpoqën ta frikësojnë, Gjergji nuk u dorëzua dhe shkoi tutje duke punuar në rikthimin e shqiptarëve ortodoks nga asimilimi në identitetin natyral, atë shqiptar. Prehu në paqe Gjergj. (Shiko dokumentarin).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button