Slider

Ndërron jetë ish-ministri i Ekonomisë

Ndërron jetë Ilija Filipovski, ish-deputet nga radhët e LSDM-së dhe ish-ministër i Ekonomisë.

Filipovski ka lindur në vitin 1941 në Rostushë, ka qenë drejtor i “Ohis”-it. A ka qenë gjithashtu edhe nënkryetar i Këshillit ekzekutiv në Maqedoninë e Veriut dhe biznesmen.https://mkkeepaneyegde.adocean.pl/files/akicjdxrqdw/whrheqonpo/xfnsdxejnj/index.html#clickTag=https://keepaneyegdemk.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d2Lln08_ZSaH7z3HgvYXLLR5jwfW9mefQ2hDJ_XRrfD.07/fastid=mwraevqhzzpulzduxltcdouewpom/stparam=sggpmueply/roc=0/url=http%3A%2F%2Fbimilk.mk%2Figraj-so-bitolski-jogurt-so-10-vitamini%2Fchocolate-milk

Në krye të Ministrisë së Ekonomisë ka qenë në kohën e qeverisjes së ish-kryeministrit Branko Cërvenkovski.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button