Slider

Ndërron jetë Ragmi Ajvazi, ish-ushtari i UÇK-së

Ka ndërruar jetë ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Ragmi Ajvazi, 55-vjeçar, nga fshati Sllupçani.

Ragmi Ajvazi ka qenë ndër kontribuesit e denjë të UÇK-së në vitin 2001 në Sllupçan, ndërsa luftës i ishin bashkangjitur edhe shumë familjarë të tij.https://mkkeepaneyegde.adocean.pl/files/akicjdxrqdw/whrheqonpo/xfnsdxejnj/index.html#clickTag=https://keepaneyegdemk.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d2Lln08_ZSaH7z3HgvYXLLR5jwfW9mefQ2hDJ_XRrfD.07/fastid=mwraevqhzzpulzduxltcdouewpom/stparam=sggpmueply/roc=0/url=http%3A%2F%2Fbimilk.mk%2Figraj-so-bitolski-jogurt-so-10-vitamini%2Fchocolate-milk

Që nga paslufta, Ragmiu ka qenë edhe përgjegjësi për mirëmbajtjen dhe kujdesin e varrezave të dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button