Slider

Në ora 11:00 takohen sekretarët e partive politike shqiptare në RMV

Sot me fillim në ora 11:00, në Klubin e Deputetëve në Shkup do të takohen sekretarët e partive politike shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në këtë takim do të jenë prezent sekretarët e BDI-së, BESË-së, PDSH-së, ASH-së dhe AA-së.

Pas këtij takimi do të ketë dhe deklarata për media.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button