Kuriozitete

Nëse nuk doni ta nervozoni partnerin tuaj, mos ja bëni kurrë këto 4 pyetje!

Burrat tërhiqen nga gratë e sigurta dhe pyetje të tilla i bëjnë ato të duken të pasigurta.

A jam shëndoshur?

Burrat e përçmojnë këtë pyetje sepse nuk ka asnjë mënyrë të qartë për t’iu përgjigjur saktë, shkruan “IconStyle”.

Nëse ai thotë “Jo”, gruaja mund ta akuzojë atë për gënjeshtër, por nëse ai përgjigjet me sinqeritet brutal dhe thotë “Jo, por mund të heqësh dorë nga akullorja”, kjo vetëm do të dëmtojë ndjenjat e tij, transmeton lajmi.net.

Burrat tërhiqen nga gratë e sigurta dhe pyetje të tilla i bëjnë ato të duken të pasigurta.

Si ishte ish-e dashura jote?

Para se të bëni këtë pyetje, merrni parasysh arsyet tuaja. A po përpiqeni të kuptoni se çfarë lloj femrash tërhiqen prej tij? Jeni thjesht kurioze? A keni frikë se ai do të dashurohet përsëri me të?

Pasi t’u përgjigjeni këtyre pyetjeve, merrni parasysh nëse përgjigjja e kësaj pyetje është vërtet e rëndësishme për ju. Pyetje si kjo ju bëjnë të dukeni të pasigurta. Ajo marrëdhënie nuk funksionoi për një ose disa arsye, kështu që mos i jepni një shans atij për t’u kthyer mbrapa.

A do të më telefonosh kur të mbërrish në punë/para se të flesh?

Djemve u pëlqen të telefonojnë partneret e tyre, por vetëm kur duan, jo sepse mendojnë se duhet të telefonojnë. Nëse ai ndihet i detyruar që t’ju telefonojë dhe t’ju tregojë çdo lëvizje, ngadalë do të fillojë të ndjehet i refuzuar kur të marrë telefonin në dorë.

Thirrjet e tij telefonike mund t’ju bëjnë të ndjeheni më të sigurta, por a nuk do të dëshironit t’i kushtonit më shumë vëmendje nëse i jepnit lirinë të bënte zgjedhjet e tij se sa i rëndësishëm është ai për ju dhe kush interesohet për ju?

Do të ndiheni shumë më mirë kur ta dini se ai po e bën këtë gjë sepse do dhe jo sepse është i detyruar.

Ku e sheh veten 10 vitet e ardhshme?

Shumica e burrave nuk kanë plane afatgjata për marrëdhëniet e tyre. Ata jetojnë momentin dhe shijojnë çdo sekondë të kaluar me gruan për të cilën kujdesen.

Kjo nuk do të thotë që burrat nuk duan gjëra ose qëllime afatgjata, por nëse ata janë të përkushtuar për ju tani, nuk mendojnë për atë që do të ndodhë në dhjetë vjet. Ai është i lumtur me mënyrën se si po shkojnë gjërat dhe thjesht dëshiron të vazhdojë.

Ndonjëherë, gratë e pasigurta bëjnë pyetje të tilla në një përpjekje për të bindur djalin të thotë se martesa, fëmijët ose blerja e një shtëpie janë pjesë e planeve të tij për të ardhmen.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button