LajmeMaqedoni

Nga mesnata derivatet e naftës me çmime më të larta

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE) çmimet me pakicë të derivateve të naftës do të shtrenjtohen. Euro Super BS-95 do të shtrenjtohet për 1 denar për litër, euro Super BS-98 për gjysmë denari për litër.

Me këtë çmimi për një litër euro Super BS-95 do të kushtoj 63.50 denarë, ndërsa çmimi i Euro Super BS-98 do të jetë 65.00 denarë për litër. Nga mesnata shtrenjtohet edhe Dizeli, dhe një litër me pakicë do të shitët për 54.50 denarë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button