Showbiz

“Nga të lind dëshira për intimitet për mua”, Riniani befason Anën në takim

Riniani ka treguar hapur pëlqimin që ka për Anën dhe të njëjtën gjë ka bërë edhe në takimin e dytë me të.

Ai e surprizoi me një takim romantik, pranë zjarrit, ndërsa i tha se kishte pritur me padurim që të kishte disa momente intime me të.

“Duke të të pritur ty, do kishim përfunduar...”-

Megjithatë Ana u tregua disi e ftohtë, duke thënë i treguar atij disa sjellje që asaj nuk i kanë pëlqyer.

Dialogu:

Riniani: Duke të të pritur ty… Zot na ruaj, do të kishim përfunduar te “PërPuthen 40

Ana: Nga të lind dëshira për intimitet për mua?

Riniani: Si, ça është kjo pyetje?

Ana: Ti kujdesesh për të gjitha vajzat, kuron t’i gjesh pikat e ndjeshme

Riniani: Ça janë këto batutat?

Ana: Po sepse ti kështu thua, këtu nuk më pëlqeve fare dhe as puthjet që jep në video

Riniani: Aaa ok, shiko se kur bën kështu, më pëlqen më shumë

Ana: Po luan me zjarrin, ngacmimet në studio për çfarë i bën?

Riniani: Shijoj momentin

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button