Showbiz

Nora dhe Roberti vazhdojnë bashkë në Paris. Kush i bashkoi?

Edhe pse të divorcuar, dyshja shkaku i vajzës Rene vazhdojnë të jenë në kontakt, aty këtu edhe shihen së bashku duke shëtitur në vende të ndryshme.

Së fundmi, dyshja kanë udhëtuar për në Paris dhe arsyeja e udhëtimit të përbashkët ishte Renee. Në një nga pamjet e publikuara në sfond shihet edhe këngëtarja e cila është duke bërë fotografi të vendit.

RobertBerisha/IG
RobertBerisha/IG
RobertBerisha/IG

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button