KosovëLajme

Nushi: Mimoza Kusari për Presidente, është unfikuese – ka qenë me AKR, LDK, VV dhe PDK

Nol Nushi i PSD-së propozon Mimoza Kusarin për presidente të Kosovës. Ai irinozon duke shkruar:

“Ne vend se ta bejne shefe te Grupit Parlamentar, Mimoza Kusari duhet te propozohet per presidente te Kosoves. Ajo ka qene ne AKR, LDK, LVV, Alternativa, ka bere koalicion me PDK etj. Pra eshte e te gjitheve nga pak dhe din me punu me dhe per krejt. Eshte unifikuese”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button