Kosovë

Për mos mbajtjen e maskës janë shqiptuar 395 sanksione

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 395 kundërvajtje për mos mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u ballafaquar me virusin korona.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button