Slider

Përurohet salla e re e sportit, inicuar nga Arbër Ademi

Sot në fshatin Debreshë të komunës së Gostivarit do të përurohet salla e re e sportit e cila është finalizuar si rezultat i projektit të financuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, përkatësisht ministria e Arsimit dhe shkencës e që ishte inicuar kur në krye të këtij dikasteri ishte deputeti aktual Arbër Ademi.

Kjo sallë e sportit shtrihet në hapësirë prej rreth 1.200 metrave katror dhe ka kushtuar mbi 38 milion denarë, e që do tu shërbejë të gjithë banorëve të kësaj ane pasi që i plotëson të gjitha kushtet për organizim të evenimenteve të ndryshme sportive.

Qeveria është e përkushtuar për Gostivarin pasi që Gostivari meriton më shumë, më mirë dhe më ndryshe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button