Slider

“Peshku i Artë” i Lotarisë Shtetërore me vlerë 1.000.000 “kapet” në Prilep

“Peshku i Artë” i Lotarisë Shtetërore vazhdon të gëzojë shumë lojtarë edhe në serinë e tij të 6-të. Këtë herë fituesi me fat i çmimit kryesor prej 1.000.000 denarë
vjen nga Prilepi.

Igorçe Bogojevski së bashku me djalin e tij gjashtë vjeçar blenë 10 bileta “Peshku i Artë” nga pika e shitjes “Margaritka” në Prilep. Igorçe dhe familja e tij si lojtarë shumëvjeçarë të lotarisë, më në fund gjetën biletën e tyre me fat.

Siç pohuan, ata do të vazhdojnë të besojnë në lumturi dhe të gërvishtin bileta tjera ndërsa herë pas here si dhe deri më tani do të luajnë edhe LOTTO 7.

Fondet e fituara do t’i investojnë në shtëpinë e tyre dhe rinovimin e saj.
Ne i urojmë atyre fat të mirë ndërsa lojtarëve të tjerë ju urojmë që të vazhdojnë të gërvishtin bileta “Peshku i Artë” e cila për vetëm 50 denarë mund t’ju sjellë deri në tre fitime në një biletë të lotarisë së çastit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button