Slider

Po zhvillohet aksion policor, arrestohen policë, inspektorë e “specijallca”

Një aksion policor për momentin është në vijim, njoftojnë burime nga MPB.
Siç transmeton gazeta Lajm, aksioni është duke u zhvilluar në Prilep, ku janë duke u arrestuar policë, inspektorë dhe pjesëtarë të njësiteve speciale.
Jozyrtarisht, mediumet raportojnë se po shkatërrohet një rrjet i dilerëve ku kanë qenë të kyçur edhe menaxherë të lokaleve, hoteleve dhe policë.
MPB pritet të japë më shumë detaje gjatë ditës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button