Kuriozitete

Prej tash mund ta bëni edhe këtë me iPhone

Apple lëshoi iOS 14.5 beta 1 javën e kaluar, duke përfunduar me dy versione të softuerit me një version të përditësuar rreth fundit të javës së kaluar.

Deri më tani ju me siguri se keni parë video të ndryshme të versionit të ri të softuerit të Apple, ndërsa tani është shfaqur edhe një tjetër nga Brandon Butch. Kjo video na jep një vështrim në disa veçori shtesë që janë zbuluar në softuer.

Formati i ri i iOS 14.5 sjell përmirësime të rëndësishme për pajisjet e Apple, mirëpo vlen të theksohet se softueri sjell shumë ndryshime dhe përmirësime të privatësisë së përdoruesit.

Në versionin e ri Apple do të ju njoftojë kur një aplikacion ju ndjek, ndërsa përdoruesit do ta kenë mundësinë ta ndalin këtë gjë. Natyrisht, se kompanitë dhe aplikacionet e ngjashme me Facebook do të jenë shumë të pakënaqura me këtë tipar të ri që Apple po e bën gati për lansim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button