Slider

Pritje deri në 40 minuta në vendkalimin kufitar Tabanoc

Në vendkalimin kufitar në Tabanoc, për shkak të rritjes së intensitetit, pritja për të dalë nga vendin është rreth 40 minuta.

Këtë uikend, qytetarët e Maqedonisë së Veriut udhëtojnë për në Serbi për t’u vaksinuar kundër virusit korona.

Ndërkaq, në pikat tjera kufitare nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button