Kosovë

Publikohet nga një foto e fëmijërisë së Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit

Është publikuar një foto e fëmijërisë së liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe Vjosa Osmanit.

Në rrjetet sociale janë përhapur këto dy fotografi, pas marrëveshjes së bashkëpunimit që kanë bërë Kurti me Osmanin për garimin në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Lëvizja Vetëvendosje e Albin Kurtit dhe Iniciativa e Vjosa Osmanit kanë nënshkruar dje marrëveshje për të garuar në një listë të përbashkët në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në marrëveshjen të cilën e ka siguruar Televizioni 7, janë të radhitura të gjitha temat për të cilat janë dakorduar Osmani e Kurti. Ato përfshijnë arsimin, shëndetësinë, diplomacinë e fusha të tjera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button