Slider

Qeveria do të ndajë sërish vauçerë!

Punonjësit turistike tregojnë se 90% punojnë me humbje, si do të ndihmohet turizmi këtë herë dhe a do të ketë vauçerë të rinj?

Për këtë pyetje, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, në TV21, tha se është planifikuar një program i cili do të zbatohet në muajin prill ose maj, përmes sistemit të kuponëve për të ndihmuar punonjësit me të ardhura të ulëta.  

“Vauçerët do të jenë 15 mijë denarë dhe do të ketë një mekanizëm shtesë të ri përmes të cilit fondet do të shpërndahen për herë të parë”, deklaroi Bekteshi në TV21.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button