Slider

Qeveria i merr lejen kompanisë “5 letters” për prodhim të kanabisit

Qeveria me propozim të Ministrisë së Shëndetësisë i ka marrë lejen për prodhim të kanabisit dhe produkteve të kanabisit kompanisë “5 letters”. Vendimi është marrë pas kontrolleve që ka kryer Komisioni në fshatin Alldincë të Krushevës, nga çka janë konstatuar parregullsi të shumta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button