Slider

Qeveria lejon mbajtjen e dasmave me 10 persona

Qeveria e Kosovës sot ka marrë vendimin e ri lidhur me masat kundër Covid-19, shkruan Indeksonline.

Sipas këtij vendimi, lejohet mbajtja e dasmave dhe ahengjeve familjare, por vetëm me 10 persona.

21. Ndalohen të gjitha grumbullimet me rrezikshmëri të lartë të shpërndarjes së infeksionit me më shume se 10 persona (mbledhjet, seminaret, trajnimet, dasma, ahengje familjare, homazhe, e të ngjashme). Përjashtimisht, mbajtja e pamjes ndalohet.

22. Përjashtim nga pika 21, bëjnë mbledhjet e Kuvendit të Kosovës, mbledhjet e Qeverisë, apo mbledhjet me interes të veçantë publik.

23. Lejohen funarelet vetëm me pjesëmarrje të familjes së ngushtë.

Vendimi hyn në fuqi nga data 7 prill deri më 18 prill./Indeksonline/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button