Slider

QEVERIA SOLLI VENDIM, ORA POLICORE FILLON NË ORA 20:00

Qeveria ka sjellë vendim, ora policore do të fillojë në ora 20:00.

Për këtë vendim, pritet të deklarohet kryeministri Zoran Zaev, ministri dhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Ilir Hasani dhe kryetari i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Zharko Karaxhoski.

Me këtë, pritet të shkurtohet edhe orari i punës së kafeneve, mëson TV21 nga Qeveria.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button