Showbiz

Rama e kritikoi publikisht, përgjigjet Ermal Mamaqi

 Në një postim në rrjete sociale, Mamaqi është justifikuar se situata doli nga kontrolli për shkak se në trajnim erdhën më shumë njerëz nga sa e kishin planifikuar dhe e kishin të vështirë që të mos i pranonin në sallë.

 “Më falni Miq që nuk jam modest, por nuk mund ta mbaj vetëm për vete diçka që e di me siguri se tranformon jetën tuaj dhe e bën atë më të bukur dhe me vlerë” thotë ndër të tjera ai.

Ditën e djeshme kryeministri Edi Rama kritikoi publikisht Ermal Mamaqin për shkeljen e rregullave të COVID-19 gjatë një seminari të organizuar nga ai.

 Në një postim në rrjete sociale, Mamaqi është justifikuar se situata doli nga kontrolli për shkak se në trajnim erdhën më shumë njerëz nga sa e kishin planifikuar dhe e kishin të vështirë që të mos i pranonin në sallë.

 “Më falni Miq që nuk jam modest, por nuk mund ta mbaj vetëm për vete diçka që e di me siguri se tranformon jetën tuaj dhe e bën atë më të bukur dhe me vlerë” thotë ndër të tjera ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button