Slider

Regjistrimi i popullsisë, Mickoski: Për dy ditë kemi mbledhur 45 mijë nënshkrime

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në “Facebook” njoftoi se sot janë mbledhur 20 mijë nënshkrime kundër, siç e quan ai, falsifikimit të regjistrimit të popullsisë i cili shtyhet nga qeveria.

Sipas tij, për vetëm dy ditë, partia e tij ka mbledhur 45 mijë nënshkrime.
“Falënderoj secilin qytetar për përkrahjen. Askush nuk ka të drejtë që ta injorojë popullin, për arsye se populli është fuqia dhe energjia dhe tek ai ndodhet e vërteta. 45 mijë nënshkrime janë për regjistrim të vërtetë” shkruan Mickoski.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button