Showbiz

Remzie Osmani u kushton këngë grave të dëshmorëve

Në marsin historik, Remzie Osmani publikoi këngën e saj të re.

Titulli i këngës është “Gruaja e dëshmorit” dhe vjen si dedikim për të gjitha gratë që kanë humbur burrat e tyre gjatë luftës.

Kënga u shoqërua edhe me videoklip të cilin mund ta ndiqni më poshtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button