Slider

RMV/ Falsifikuan dokumente të udhëtimit, arrestohen dhjetra persona

Aksion i madh policor është duke u realizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme në Shkup

Deri më tani, siç mëson TV21, janë arrestuar dhjetëra persona nën dyshimin se kanë kryer falsifikim të dokumenteve personale dhe të udhëtimit.

Të përfshirë janë edhe nëpunës policor, ndërkaq aksioni do të vazhdojë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button