Slider

RMV/ Ky zyrtar do të vaksionohet i pari!

Në momentin që do të arrijnë vaksinat e para anticovid i pari nga zyrtarët që do të vaksinohet pas punëtorëve shëndetësor dhe të sëmurëve kronik, me shumë gjasa do të jetë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, tha kryeministri Zoran Zaev, në pyetjen e Tv21 se kush nga zyrtarët do të jetë i pari që do ta pranojë vaksinën.

Megjithatë Zaev, tha se ai dhe familja e tij do të jenë ndër të parët që do të vaksinohet kundër Covid-19, sepse dua të jem shembull i mirë për qytetarët për pranimin e vaksinës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button