LajmeMaqedoni

Rrahje grupore në Shkup, dy persona e bëjnë për spital një 43 vjecar

NJOFTIM I MPB-SË

Me 13.02.2021 në ora 21.20 është lajmëruar se në regjionin e Aerodromit, pas një zënke paraprake, është prishur rendi dhe qetësia publike pas një rrahje grupore midis N.S.(39) dhe M.S.( 46 ) nga njëra anë, dhe I.J.(43), nga ana tjetër, të gjithë nga Shkupi.

Është shkruar procesverbal për shkeljen e nenit 11 të Kodit Penal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button