Slider

Rron Gjinovci publikon fotografi të babait të tij me Kadri Veselin: Mua kurrë s’më ka puthë si Veselin

Mediat publikuan një fotografi ku shihet babai i Rron Gjinovcit me ish-presidentin Hashim Thaçi në një dark, pasi ai fyejti qytetarët të cilët kanë votuar dhe e votojnë ish-kreun e PDK-së.

Mirëpo, pas këtij lajmi, vet Rron Gjinovci, ka publikuar fotografi të babait të tij, me Kadri Veselin, Sami Lishtakun, Hajredin Kuçi e Edi Rama.

“Baba jem, s’e ki njet mu nal a? Mu kurrë sëm ka puthë si Kadri Veselin 🤷🏻. Plus me Presidentin e ardhshëm 😀. Për këto foto skom çka me thon tjetër pos: REZBEGDEH!”, ka shkruar Gjinovci në rrjetin social Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frronigj%2Fposts%2F10158844459074598&width=500&show_text=true&height=721&appId

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button