Showbiz

“Sa të shkon buza ime aty”, Antonela puth Mevlanin

Duket se pavarësisht se Antonela u tërhoq, ka sërish probleme në marrëdhënien e Ledijanës me Mevlanin.

Lediana tha se ka ende gjëra pa sqaruar, ndërsa opinionisti Arjan Konomi e pyeti nëse i ka rënë interesi për Mevlanin, pas tërheqjes së Antonelës.

Lediana nuk dha një përgjigje të qartë, ndërsa Antonela provokoi duke u ngritur dhe duke i dhënë një puthje në faqe Mevlanit

“Sa të shkon buza ime aty”, i tha ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button