Kuriozitete

Samsung Galaxy S21 po shitet çmendurisht

Të dhënat vinë nga Strategy Analytics që zbulon se pavarësisht se linja Galaxy S21 po shitet mirë, 40% e shitjeve kanë qenë Galaxy S21 Ultra.

Samsung nuk ka arritur as ti afrohet shitjeve synuara me Galaxy S20. Edhe pse ishte një smartfon fantastik, çmimi i lartë dhe pandemia e bënë blerjen e tij të paarsyeshme për shumë përdorues.

Gjërat kanë ndryshuar në 12 muajt e fundit dhe njerëzit po nxitojnë për të blerë një Galaxy S21 sot. Në fakt kompania ka shitur tre herë më shumë Galaxy S21 sesa Galaxy S20 në muajin e parë të tij.

Të dhënat vinë nga Strategy Analytics që zbulon se pavarësisht se linja Galaxy S21 po shitet mirë, 40% e shitjeve kanë qenë Galaxy S21 Ultra.

Mbi të gjitha ky trend tregon se njerëzit nuk kanë frikë më të shpenzojnë para në një smartfon si një vit më parë. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button