Slider

Seanca konstituive do të mbahet më 22 mars, ky është rendi i ditës

Ka përfunduar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, shkruan Indeksonline.

Siç ka raportuar dje Indeksonline, në këtë mbledhje u vendos që seanca konstituive do të mbahet, më 22 mars në orën 10:00.

Seanca konstituive kryesohet nga deputeti më i vjetër dhe më i riu.

Në rend dite do të jenë:

1. Formimi i Komisionit per verifikimin e mandateve

2. Betimi i deputetëve

3. Zgjedhja e kryetarit dhe nënkryetarëve të Kuvendit

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button