Slider

Sekretari teknik i ASH-së ofendon rëndë SHQIPTARËT e RMV-së! (FOTO)

Sekretari teknik i Aleancës për Shqiptarët (ASH), Bujar Bajrami thotë se shqiptarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë KOKËBOSH, informon blic.mk

Bajrami shprehet skeptik se në këtë drejtim shqiptarëve të RMV-së mund tu ndihmojë dhe vaksina.

Por, sekretari teknik i Aleancës për Shqiptarët (ASH), Bujar Bajrami harron se partia të cilës i takon ishte gati dy vite me po këtë garniturë qeverisëse në koalicion dhe që edhe aso kohe po të njëjtit shqiptarë “KOKËBOSH” ia dhanë atë mundësi.

Ky është postimi i plotë i Bujar Bajramit:

“Të durosh për 20 vjet Sadullain, Nevzatin, Artanin dhe të tjerët duke folur broçkulla vazhdimisht, duhet të jesh ose shumë kokëfortë ose kokëbosh. Andaj dyshoj që vaksina mund të ketë efekt!”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button